Windows 8

För att veta om det kommer att funka eller inte, sen när det kommer ut i verkligheten. För att veta det så måste man också ha klart för sig vad man vill åstadkomma när det kommer ut i verkligheten.

Kommer din produkt att göra succe när den kommer ut, hjälper den dina användare med sina vardagsproblem? Är den till nytta för dem? Du har säkert redan funderat mycket på hur dina användare kommer att använda just din produkt. Men hur det kommer att te sig i verkligheten kan vara helt annorlunda. Människor är oberäkneliga och vill bara använda din produkt om det är till gagn för dem själva, om den ger dem något tillbaka.

Som alla produktutvecklare vill ju också du göra dina användare nöjda och glada så att de stannar kvar och använder din produkt och pratar positivt om den så att fler får upp ögonen för den.

Om du tidigt tar reda på användarupplevelsen kan du också välja att agera och skapa en bättre upplevelse för din användare, eller bara låta dina användare få acceptera hur läget är (vilket man kan undra om Microsoft har som strategi). Hur som helst är det alltid bättre att veta än att inte veta som produktutvecklare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>