Men varför funkar det inte?

Taget ifrån min iphone i de stund då jag insåg….

Vid flertalet gånger har jag skickat vänförfrågningar till personer som jag önskar bli vän med på Facebook genom att använda appen i min iphone.  Men jag har inte upplevt att jag känner mig säker på om vänförfrågan verkligen har skickats. Då jag fikade men en vän för någon vecka sedan skulle hon skicka en vänförfrågan till mig och sade – ”men åhh vad trött jag blir varför går det inte att lägga till dig?” Hmm konstigt sade jag, helt plötsligt poppade hon upp som min vän utan att hon fått en bekräftelse på att förfrågan var skickad. Men idag insåg jag varför, hon hade fått en bekräftelse på att den var skickad hela tiden men den presenterades inte där hon hade förväntat sig att den skulle.

Kan ni hittar vart informationen om att vänförfrågan har skickats finns på bilden ovan???

3 reaktioner på ”Men varför funkar det inte?

  1. Det står ju att vänförfrågan har ski(ckats) och man kan även avbryta om man inte vill vänta på svar. Eller har jag missat nåt?

    1. Ja men du har ju en blick riktad på listan med val som presenteras för dig och det går att bocka för respektive kategori vart du vill lägga till din vän. Då blir det ju väldigt konstigt att det står avbryt förfrågan. Vart klickar jag för att bekräfta vilken grupp vännen skall tillhöra. Designen leder ju användaren till att klicka avbryt. Men det kanske bara är jag som är ensam om att inte uppfatta informationen som presenteras högst upp till vänster??

      1. Klickar man inte på den raden man vill välja då?
        Det är väl ganska likt vanliga webbsidan. Men jag är nog så van vid att krångla att jag inte fattar att det går att göra på ett enklare sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>