Inte fullt lika spännande filtrering

Jag skrev för ett tag sedan om en spännande filtrering på systembolagets hemsidan.

Då jag nu på lunchen snabbt ville undersöka det senaste kursutbudet (då jag tycker att det är spännande allt lära mig nya saker) på antagning.se .  Eftersom jag arbetar heltid som interaktionsdesigner har jag bara tid att läsa distanskurser på nätet, det var just dessa som jag var intresserad av. Mina tidigare erfarenheter av sökfunktionen är inte de bästa, därför önskade jag gå igenom hela listan för att se om det fanns något intressant för att vara säker på att jag inte missar någon spännande kurs. Men det gick inte så bra för mig, då jag kom till plats 100 i listan kunde inte längre fler kurser visas, bara en hänvisning till att sökkriterier behöver ändras. Se filmen klippet när ovan .Upptäcker även till min förvåning att studera.nu har blivit två sidor och ynglat av sig i sidan antagning.se, men det går att se tydliga spår av den gamla sökfunktionen ifrån studera.nu här. Vore det inte mer spännande om det kunde finnas annat än just traditionella listor då en stor mängd information skall presenteras ??!! Vad tycker ni ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>