Använd Siri för att göra påminnelser

 

Tryck på hem-knappen, vänta tills det första plinget har kommit säg sen: ”Remind me to …”  Notera att du måste säga något på engelska, som Siri förstår så keep it simple, men iallafall. Det här kommer jag ha nytta av då jag kör. Jag kommer alltid på en massa saker som jag inte får glömma då jag kör, då är det bra att sätta en påminnelse senare under dagen med en notering, och om texten blir tokig kanske jag iallafall kommer ihåg vad jag tänkte på för att det iallafall blev en påminnelse. Hihi, återkommer om hur detta går sen.

siri

 

Du kan också säga ‘Note to self…’ men då hamnar din text i anteckningar istället för med en påminnelse. Kul, jag gillar utrycket note to self. Men med mitt teflonminne så skulle det tyvärr bli bortglömt där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>