Affärssystem

Jag tog mig till Elite Park Avenue i Måndags och Forum4it Affärssystem. Det var en spännande blandning av kunder som är i startgroparna till att köpa affärssystem, leverantörer av affärssystem och vi oberoende kravhanterande konsulter. Det som slog mig var att allt kändes väldigt gammaldags, här pratade man om internet som om det skulle vara något nytt, en mycket märklig känsla.

Systemen ser fortfarande ut som gamla Access-GUI’n och säljarnas powerpointar har mycket mer design än de stackars affärssystemens användargränssnitt någonsin kommer i närheten av. Sorgligt, både för leverantörerna (som nog ganska snart kommer att bli omsprungna) men också för deras kunder som borde fått en bättre användarmiljö. Hmm, tänk om man skulle satt upp en monter med boken ‘Jävla skitsystem‘ här… Det hade rört om lite i grytan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>